Og det er faktisk slet ikke besværligt eller tidskrævende. Især ikke når de er koldhævede. For mig er der ikke meget, der slår friskbagte boller om morgenen
Saftige speltboller, koldhævedeog virkelig nemme at lave. Som nybagt selvudnævnt speltmor, vil jeg selvfølgelig starte morlivet med, at dele en opskrift på speltboller
H. v. i. s. d. u. g. e. r. n. l. f. k. b. a. t. o. m. ,. å. p. h. æ. D. y. ø. -. 1. 2. 4. 3. ½. 5. /. 0. (. ". j. ). S. T. G. R. 6. N. L. P. I. B. c. A. C
Fidusen er nemlig, at du ikke skal ælte dejen på noget tidspunkt. Du smider dejen sammen om aftenen inden du går i seng, smider dem på bagepladen om morgenen og vupti, så er der friskbagte boller
Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen. chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.