- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Fordej. 160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film
9 boller. 20 gr. gær. 4 dl vand. 350 gr. hvedemel. 85 gr. havregryn. 2 tsk. honning. 1 tsk. salt. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Om aftenen. Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt grahamsmel og ruggryn. Rør rundt med en grydeske, tilsæt 3 dl hvedemel og salt
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Uden at det skal lyde alt for overskudsagtigt, vil jeg gerne lige tilføje, at koldhævede boller er noget af det nemmeste at smække sammen, og som, på grund af deres langtidshævning, smager helt fantastisk
Især ikke når de er koldhævede. For mig er der ikke meget, der slår friskbagte boller om morgenen. Jeg ved ikke, om du bager dine egne boller, men det kan altså virkelig anbefales
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.