Cremet og utrolig lækker cheesecake medblåbærgele og friske blåbær. Da min kollega Elina skulle have kage med, aftalte vi derfor, at jeg tog en cheesecake med for hende
rørsukker sammen med bærrene. Smør springform med smør og drys med groft rasp. Bages på nederste rille i 35 – 40 minutter/tjek med en tandstik om kagen er færdig
Steges som sædvanlig – spises med lidt større nydelse. I anledningen af den forgående ‘pandekagedag’, biksede jeg nogle lidt udsædvanlige skabninger sammen
Så den vil jeg lige lave med det samme. Jeg laver en lækker kage med marcipan, blåbær og havregryn. Jeg synes det er lækkert at erstatte noget af melet med havregryn
natural yoghurtOg hele molevitten vendes blot op i blenderen (eller blendes med stavblender i et højt glas), blendes til frugten er nogenlunde most og yoghurten er vendt godt rundt, hældes på glas eller i en skål og nydes dernæst med et par friske blåbær på toppen
Server den med lidt cremefraiche eller flødeskum til og en god kop te eller kaffe. Bland mel,sukker,vanilje og smør sammen og fordel det ud over de to skåle medblåbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.