Riv ingefær og citronskal og bland det i dejen sammen medcitronsaften. Bland havregryn med salt og bagepulver og vend det i æggemassen med en dejskraber
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
Revet skal fra en usprøjtetcitron. Boun appetito. Saften fra en halv citron. Denne her er den friske version af en sandkage, god og saftig og super hurtig at bakse sammen
Top med resten af osteblandingen, som lægges på forsigtigt så det dækker lemon curd fyldet. Rør rundt indtil godt blandet og tryk ned i bunden af en springform
D. a. j. e. g. l. ø. r. d. f. t. n. s. k. u. i. h. y. o. ". T. I. O. J. m. v. å. b. p. c. A. 2. 4. P. ,. H. w. æ. B. -. ). C. 5. 0. 1. /. S. R. F. 8. G. M
Citronkagen laves først, da den skal være afkølet før den samles med smørcremen. Blødt smør kommes derefter i i små stykker af gangen, og piskes godt imellem hver omgang, indtil det hele er opløst deri
Selve kagen minder lidt om kombination mellem en god marengslagkage og en bounty de lux med twist afsaftige, friske æbler… Det er faktisk ret svært at forklare – så du bliver vel nødt til bare at prøve den
Dette er en fantastisk lille kage, og der er ikke noget bedre en at sætte tænderne i en luftig, lækker og lun muffin, og disse helt klart en af mine farvoritter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.