Kage med saftige blåbær, friskrevet citronskal og sød, grofthakket hvidogmørkchokolade. Jeg elsker blåbær, som er utrolig sunde, og vi spiser rigtig mange af dem herhjemme, både på yoghurtmed mysli og på grød
Ellers er det et lag medhvidchokolademousseog et lag med jordbærmousse. Hæld herefter under omrøring (med den elektriske pisker) den hvidechokolade i – lidt af gangen
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmedmørkchokolade i, på toppen
Jeg hakkede hvidechokolade meget groft og blandede det med tranebærrene. Tranebær ogchokolade blev hældt op i sukker-smør og lige kørt med rundt, hvorefter de tørre ingredienser kom med i
Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassenog vend det rundt med en dejskraber. Pisk æggeblommerne helt lysegule med sukkeret (kan godt tage lidt tid), og rør derefter den smeltede chokolade i
Denne var ved at blive gammel, så den var perfekt til kageÆg og sukker piskes hvidt, der går lidt længere tid med rørsukker end medhvidt sukker, men det har mere smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.