Jeg har været påMalling Kro, med Oddergrisen frem og tilbage. Jeg havde skrevet på forhånd og gjort opmærksom på diverse allergier - også aspargesen, som ofte ses på denne årstid - stadig væk
påkokkeskole. ris & mungbønner samt en frisk kokoschutney. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Familien fik overtalt den lokale købmand til at importere nogle enkelte produkter, og på den måde kunne de holde fast i deres gastronomiske kultur og tradition
Marts og april stod i kokkeskolens tegn. den blev dog smagsmæssigt slået i april, da jeg var på restaurant Malling & Schmidt, hvor Thorsten brassede og fortalte i stor stil
Coltibuono er en berømt Italiens kokkeskole og producent af økologiske vine og olivenolie. Som sagt havde jeg familien på middag i aftes og det er jo altid rigtig dejligt
Da vi kom ind af hoveddøren blev vi mødt af en række tjenere der alle var klar til at vise os på plads og vi blev ført igennem huset og ud i den bagerste del der var indrettet som en hyggelig spisestue med lammeskind på sæderne og det store åbne køkken der gjorde det muligt at følge med i hvad der skete derude
Egentlig er han på vej på ferie men det når han ikke, da der opstår en situation hvor han må være til stede, eller han vælger i hvert fald, at prøve at klare situationen i stedet for ferie
-Kvinderne vil blive mændene jævnbyrdige på et område, hvor de hidtil har været dem underlegne. Karen Ankersted, Mathilde Malling Hauschultz, Helga Larsen og Elna Munch
Karina Malling er behandler og plastikkirurgisk sygeplejerske, med flere års kosmetisk, medicinsk og kirurgisk erfaring, og på klinikken tilbydes der også diverse andre behandlinger, foruden Juvéderm/Restylane med bl
Sushi restauranter findes efterhånden alle steder i Aarhus og med stor forskel på kvaliteten hvilket også gør at der skal nogle gode markedføringstricks og høj kvalitet til for at fange kundernes interesse
juni, og dette fejrede han med lækker brunch påmalling Kro. Det var en dejlig dag, hvor mange mødte op for at fejre fødselaren, som blev overdækket med rosende mor & en fin medalje for at være verdens bedste far
Jeg har ganske vist været påkokkeskole, men jeg har ikke haft mulighed for at veje ingredienserne nøjagtig af, så ugens ret er en varmende linsegryde med absolut smag af eksotiske Marokko
Sidste år deltog jeg som frivillig på Food Festival. Min vagt foregik på Kokke- og Madskolerne. Vi fik også tid til, at gå en tur rundt på festivalpladsen og suge ind-tryk til os, og smage på en masse lækkerier
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.