Lyder det som mad du lige står og mangler. Krydres med peber og paprika og gratineres i ca. Tortellinien koges efter anvisningerne og vendes med dressing af olie, presset hvidløg, hakket basilikum og salt + peber
Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Opskriften er tyvstjålet fra bogen Meyers Bageri, men er så god og nem, at den også skal deles her. at du lader den hæve længe nok OG sidst men ikke mindst æltningen
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
Og jeg synes det lykkedes meget godt. Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til. 2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemtog hurtigt at lave. Man kan slev vælge hvilke kerner man bruger, synes det er så nemtog hurtigt at bruge en kornblanding og lidt ekstra solsikkefrø som er popolært her hjemme
Men i en verden, hvor salater og grøntsager er det nye sort og kartofler og brød er lige så forbudt som tobak, er det sgu nødvendigt at prøve at pifte tingene lidt op og tilføre noget god smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.