Der er ikke noget fedstof i og knækbrødenen består kun af "lutter gode sager" - det vil sige, at de er rigtig sunde og rigtige at spise, hvis man gerne vil have noget på den sunde side af skalaen
Det er dejlige sprøde chipsagtige snacks som kan spises til enhver lejlighed1 dl havregryn1 dl sesamfrø1 dl hørfrø1 dl solsikkekerner1 dl græskarkerner1 tsk bagepulver3½ dl mel - noget kan erstattes med grovere mel, hvis man har lyst1,25 dl olie2 dl vand2½ tsk saltAlle ingredienser blandes sammen i en skål - jeg rørte dem sammen med røremaskinen på dejkroge. Dejen deles i 2 klumper, som rulles så tynde som muligt mellem 2 stykker bagepapir. Det øverste bagepapir fjernes og dejen skæres i tern med en klejnespole-Bagepairet med dejen på lægges på en bageplade og bage ved 200 grader i ovnen i ca. 20 - eller lidt mere - de skal helst være gyldne. 1,25 dl olie. 2 dl vand. 2½ tsk salt
21/2 dl lunt vand. Lad dejen hæve tildækket i 2 timer eller hvis du er i tidsnød kan du hæve dejen i microovnen - det gjorde jeg. 15 minutter ved 250 grader, gerne på en bagesten. 21/2 dl lunt vand
Jeg faldt lige over den her opskrift på Det ser ud som en dejlig variant af det ellers så efterhånden kendte kerneknækbrød, så den må jeg helt sikkeret prøve
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
DELES I 2 PORTIONER OG RULLES UD MELLEM 2 STYKKER. BAGES VED 200 GR. 19 - 20 MIN. 1 1/2 DL HØRFRØ. 1 1/2 DL SESAMFRØ. 3 1/2 DL MEL. 2 TSK. 1/2 TSK. 21/2 DEL VAND
Jeg er ret vild med knækbrød – så meget at vi altid har en eller anden form liggende i køkkenskabet. Allerbedst kan jeg lide disse hjemmelavede knækbrød som er prop-fyldt med kerner og som bare smager perfekt efter min mening
2. 2. 2. 2. 2. J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
DELES I 2 PORTIONER OG RULLES UD MELLEM 2 STYKKER. BAGES VED 200 GR. 19 - 20 MIN. 1 1/2 DL HØRFRØ. 1 1/2 DL SESAMFRØ. 3 1/2 DL MEL. 2 TSK. 1/2 TSK. 21/2 DEL VAND
2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time. 5 time ved 125 grader 2 dl hørfrø. 1/2 dl sesamfrø. 2 tsk salt. 1/2 dl pofiber. 125 g
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Opskrift1,5 dl hvedemel1,5 dl grahamsmel1 tsk bagepulver1 tsk salt2 dl femkornsblanding1 dl solsikkekerner1 spsk olie 2,5 dl vandBland de tørre ingredienser sammen og tilsæt olie og vand. Lad det trække i køleskabet i en god 1/2 time. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir med kagerulle. Bag dem i 20-25min ved 185 grader. 2 dl. 2,5 dl vand
2. 2. 2. 2. D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. v. i. l. g. m. a. t. -. o. ,. s. f. '. p. u. å. S. ). H. (. j. U. K. 1. ½. 4. 3. F. B. L. T. 5. y. N. C. M. J
Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester. Så slut med at smide gammel rugbrød ud, det bliver til de lækreste knækbrød
Kernefyldt knækbrød. Denne knækbrødopskrift har jeg brugt utallige gange. Min lille søn er meget glad for knækbrødene, og har jævnligt et stykke med frugten i børnehaven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.