Hvidløget presses og røres i bønnedippen sammen med limesaft og hvidvinseddike. Jeg har længe har lyst til at eksperimentere med edamame bønnerne, og har op til flere poser liggende på frost
Her ser du bagte rodfrugter, frikadeller af hakket hjortekød og bønnedip mums det smagte godt. Bønnedippen laves af en dåse store hvide bønner, lidt citronsaft, et hvidløg, olivenolie(helst øko og koldpresset), og lidt vand, salt og peber
Knoldselleri-fritter. Vi går amok med Tangsalt i denne ret. Til aftensmaden får vi Kylling krydret med Tangsalt, chilipulver og toppet med revne gulerødder samt porre, som giver en dejlig sødme til kyllingen
Jeg kunne have spist hele dåsen rent, hvis det ikke var fordi jeg ellers havde en plan med dem. Desværre er det ikke optimalt når det haster, og i dag havde jeg sådan lyst til en bønnedip
Jeg eeeeelsker knoldselleri og specielt knoldselleri-fritter. Da sellerien var lidt lille og ikke mindst dyr, spædte vi fritterne op med lidt kartofler
Sørg også for at bruge et produkt med lav fedtprocent, ellers bliv din dip selvsagt ikke fedtfattig. Men du kan selvfølgelig også lave bønnedip i stedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.