Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Blancher ærter og edamamebønner i to minutter og bland sammenmed forårsløg og avokado. Den dejlige citrus smag der går ind og blandes sig med avokado, bælgfrugterne og lidt kant fra forårsløg
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende ogtilmed lækker smoothie. Det blev en lidt stor portion som dog hurtig var væk da den også faldt i mellemste barnets smag
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Rødkålssalat med nektariner, persille og hasselnødder. Medaljer. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Køl dem herefter hurtigt af under kold vand. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Madfidusen ser helt grønt i disse dage og melder sig på banen med endnu en grønlig opskrift. Det tog jeg til mig, og i dag bestod morgenmaden af en grøn frugt smoothie med spinat
Melet blandes i et skål for sig sammenmed bagepulver og vaniljesukkeret. Kagen blev lavet dagen før, for ikke at skulle stå med for meget på selve dagen, og det blev den bestemt ikke dårligere af
Skyl salatbladede, tør dem let og fjern rodstykket. bladene sammen, i hvert tilfælde hvis du anvender kål), put ingefærstykket i, og så juices æblet til sidst
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Pisk dressingen sammen, smag til og hæld over. Uhmm, findes der noget bedre end en spændende salat fyldt med smag, til at ledsage din mad på en lun sommerdag
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. Min weekend har budt på bryllup hos en sød veninde og søndagsafslapning på sofaen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.