D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. Nedenfor deler jeg opskriften på en lækker klassisk pandekagedej
Min en times tid - gerne natten over eller et døgn. 150 g grofthakket chokolade (jeg foretrækker mørk, men lys eller hvid vil også fungere). 150 g grofthakket chokolade (jeg foretrækker mørk, men lys eller hvid vil også fungere)
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Opskriften kan bruges som grundopskrift, så du kan selv variere syltetøjet (fx kan du i stedet bruge rabarber eller jordbær - eller en blanding af de to), men denne opskrift med udgangspunkt i en hindbær roulade, da jeg netop har lavet en masse god hindbær syltetøj med citron i (se evt
Spis dem med sukker og syltetøj eller evt. Der er ikke noget som de klassiske pandekager. Har mange mindre fra barnedomme, især de aftner hvor vi fik lov til at få pandekager som aftensmad
Server den med sæsonens friske frugt eller bær, eller med en lækker karamelsauce. Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige Panna Cotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker
De er ultra nemme at lave, da man hverken skal bruge kageudstikker eller kagerulle. Selvom julens småkager ofte er lig med duftende krydderier, så findes der alligevel denne juleklassiker, som er meget enkel og fin, og som smager dejligt
Er din hummus for tyk og/eller grynet, kan du med fordel tilsætte mere vand. *du kan også bruge en stavblender eller almindelig blender, hvis den har en god motor
De tre (små) ændringer, jeg har lavet, er mindre gør og dermed mere hævetid (ellers havde den en tendens til at smage af gær) og smør, der æltes ind i dejen, i stedet for smeltet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.