Klar Suppe med Boller
Kvalimad.dk
Kvalimad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liter lys hønse- eller kyllinge-fond Lav den eventuelt på 2 dele kylling til 1 del okse. Brug ca. 1,5 kg kød i alt.3 Gulerødder2 Porrer1 Persillerod 3 stængler bladselleri eller 1/4 knoldselleriEvt. noget af kødet der er til overs fra kogning ef fond
  • 250 g kalve- eller svine-fars1 spsk hvedemel1 æg1 strøget tsk salt1 knivspids peber
  • 75 g hvedemel50 g smør2 hele æg1 1/2 dl vand1/2 tsk salt og friskkværnet hvid peber.
  • 1 liter lys hønse- eller kyllinge-fond Lav den eventuelt på 2 dele kylling til 1 del okse. Brug ca. 1,5 kg kød i alt.
  • 3 Gulerødder
  • 2 Porrer
  • 1 Persillerod 3 stængler bladselleri eller 1/4 knoldselleri
  • Evt. noget af kødet der er til overs fra kogning ef fond
  • 250 g kalve- eller svine-fars
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 æg
  • 1 strøget tsk salt
  • 1 knivspids peber
  • 75 g hvedemel
  • 50 g smør
  • 2 hele æg
  • 1 1/2 dl vand
  • 1/2 tsk salt og friskkværnet hvid peber.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.