1 liter
lys hønse- eller kyllinge-fond Lav den eventuelt på 2 dele kylling til 1 del okse. Brug ca. 1,5 kg kød i alt.3 Gulerødder2 Porrer1 Persillerod 3 stængler bladselleri eller 1/4 knoldselleriEvt. noget af kødet der er til overs fra kogning ef fond
250 g
kalve- eller svine-fars1 spsk hvedemel1 æg1 strøget tsk salt1 knivspids peber
75 g
hvedemel50 g smør2 hele æg1 1/2 dl vand1/2 tsk salt og friskkværnet hvid peber.
1 liter
lys hønse- eller kyllinge-fond Lav den eventuelt på 2 dele kylling til 1 del okse. Brug ca. 1,5 kg kød i alt.
3
Gulerødder
2
Porrer
1 Persillerod
3 stængler bladselleri eller 1/4 knoldselleri
Evt. noget af kødet der er til overs fra kogning ef fond
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
De er perfekte til en lørdag eller søndag morgen, og så kan resterne opbevares i fryseren og tages op, klar til at smøres og fyldes til en hurtig madpakke til frokost
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Pensles med æggehvider og bages på nederste rille i ca
Tilsæt tomat og peberfrugt og smag til med salt og peber og jævn det evt en smule med lidt majsstivelse udrøres i koldt vand, som tilsættes under omrøring
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.