Min datter og jeg har lavet klammefingre idag. KlammefingreEndnu flere klammefingre. Opskriften er DENNE for det er simpelhen vores favorit når der er vaniljesukker i
den let og formes derefter til fingre. Fingrene skal nu køle helt af. Derefter males marmeladen med lidt rød pastafarve blandet op i alkohol og der dustes med lidt kakao, så fingrene ser beskidte ud
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. F. o. r. m. i. g. e. v. a. n. t. s. æ. l. d. f. u. O. ø. k. ,. å. j. h. b. S. V. M. p. y. D. c. (. ). H. -. N. J. L. 3. ½. 4. 5. w. x. G. B. 7. 0. '. 1. T. 8. é. P. 9. A
12 boller (jeg laver dem af to omgange, da dejen fint kan stå i køleskabet i 2-3 dage og så kan man bare bage hver morgen det man lige har brug for)4 dl vand1 tsk salt1 spsk flydende honning (kan undlades)½ dl hørfrø½ dl solsikke kerner½ dl græskar kerner3 revne gulerødder20 gram gær (tør eller alm. Om morgenen tændes ovnen på 240 grader og bollerne sættes med en grydeske på en plade med bagepapir, dyb skeen i vand inden hver bolle så hænger den ikke fast. 12 boller. 2-3 dag. 20 gram gær
(Jeg bruger en springform på Ø23). 200 g smør. 200 g hvid chokolade. 200 g rørsukker (almindelig sukker kan bruges, men jeg anbefaler bestemt rørsukker). 1 nip salt (mellem to fingre). 2) Æg, mel, sukker, vanilje og salt piskes sammen til en let og “luftig” masse. 4) Kom dejen i en springform på omkring Ø23 og bag kagen ved 190 C i ca. 25-30 minutter (Den vil blive lidt brun på toppen). 2,5 dL piskefløde. 2) Hindbærmassen sies, så kernerne sies fra. 2,5 blade husblas. 200 g hvid chokolade, smeltet. 2 æg. 2) Æggene piskes over et vandbad indtil æggemassen bliver mere “fast/tyk”. 2) Si hindbærmassen fri fra kerne. 150-200g tempereret hvid chokolade. Kugler lavet af 2 portioner chokoladekaramel med hvid chokolade. 200 g smør. 200 g hvid chokolade. 200 g rørsukker (almindelig sukker kan bruges, men jeg anbefaler bestemt rørsukker). 1 nip salt (mellem to fingre). 2,5 d. 2,5 blade husblas. 200 g hvid chokolade, smeltet. 2 æg
Mine bedsteforældre bor på Fyn, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, min morfar har hentet friskbagt "brunner" til os hos bageren, og jeg siddet med snaskede fingre og en veltilfreds mavse på terrassen i min mormor og morfars sommerhus
Som jeg sidder her med en snasket kanelsnegl i min ene hånd og de resterende fem fingre på tastaturet, forstår jeg, at de her snegle hverken kan beskrives med tekst eller billeder
Himmelfartsferien hos mine forældre i Sønderjylland, og fik fingre i de lækreste, nye kartofler. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret. Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1. Skær kartoflerne i halve (hvis de er meget store - så i kvarte)2. Tilfør evt 1/2 dl finthakket dild, for at give salaten ekstra sommersmag. 1/2 æble
200 g smør. 200 g hvid chokolade. 200 g rørsukker (almindelig sukker kan bruges, men jeg anbefaler bestemt rørsukker). 1 nip salt (mellem to fingre). 250 g friske hindbær. 2) Lav nu kagen. 200 g smør. 200 g hvid chokolade. 200 g rørsukker (almindelig sukker kan bruges, men jeg anbefaler bestemt rørsukker). 1 nip salt (mellem to fingre). 250 g friske hindbær
Nu sover han og vi krydser fingre for, at det er noget der er hurtigt overstået. 1,2 kg oksecuvette. 2 mellemstore løg, hakket. 2. 1,2 kg oksecuvette. 2 mellemstore løg, hakket
Indgredienserne til 2 portioner. 2-3 kyllingfilletter. 2 bouillonterninger (alternativt, krydres det bare med salt, peber, 1 spsk. 2 min. 2) Kyllingerne vil stadig være lidt frosne. Jeg skærer dem ud i ret store stykker, cirka svarende til 2fingre lagt sammen. 2-3 kyllingfilletter
Desværre var det en meget mager kylling jeg havde fået fingre i, uden alt for meget kød, så mit ninjamove var ikke helt så hensigtsmæssig, hvis aftensmaden da skulle mætte alle munde
Eftersom jeg ikke havde den rette KitchPro’s Stuffed Burger Press, måtte jeg lige bearbejde kanten med mine fingre, så jeg var sikker, at den ikke ville falde fra hinanden på panden
Tryg nogle huller over det hele med dine fingre. Der bliver 2 bradepander med brød ud af denne portion. Varm ovnen på til 220 gradet på varmluft med over og undervarme. 1/2 rødløg i ultra tynde skiver. 2015. 1/2 rødløg
Ja, de små fingre var hurtige… Det er tidligt, han har antennerne ud, når mor er i køkkenet. Til 12 glutenfri chocolate chip cookies med karamel skal du bruge. 200 g chocolate chips eller hakket mørk chokolade. 12 karameller (jeg brugte hjemmelavede fra julekonfekten, men ellers er dem fra Werthers gode – og kan sagtens udelades). Del dejen i 12 portioner og pak en karamel ind i hver cookieklump (det fedter noget, men det hjælper at komme lidt vand på fingrene før du pakker hver karamel ind). Udelader du karamellerne, sætter du bare 12 klumper af på bagepapir og bager som almindelige cookies. 200 g chocolate chips eller hakket mørk chokolade. 12 karameller (jeg brugte hjemmelavede fra julekonfekten, men ellers er dem fra Werthers gode – og kan sagtens udelades)
Drys salt og sukker over dem med to fingre. Soja mandler100 gr mandler2 spsk ahornsirup2 spsk sojasauceKog mandler op på en pande sammen med ahornsirup og sojasauce. 250 gr quinoa100 gr grønne bønner2avokado200 gr gedeost 6 spsk citronolieSalt og peberKog quinoa efter anvisningen på pakken. 2 spsk ahornsirup. 2 spsk sojasauce. 250 gr quinoa. 2 avokado. 200 gr gedeost
20 x 25 cm). 200 g smør. 250 g hvid eller mørk chokolade. 200 g rørsukker (almindelig sukker kan bruges, men jeg anbefaler bestemt rørsukker). 1 nip salt (mellem to fingre). 2) Lav nu kagen. Stik en gaffel ned i kagen efter 25 min. Ovne varierer meget, så om det er 25, 30 eller 35 min. 20 stk. Haslund 200 g. 250 g. 200 g. 20 stk
Vask fingre efter du har rørt ved chilipeber. Tænd ovnen på 200° C. Steg kødet i 18-20 minutter, til centrumstemperaturen er 55° C – brug et stegetermometer. Navn på opskriftMørbrad i ovnUdgivet den 2016-09-25Forberedelsestid 10MTilberedningstid 35M Samlet tidsforbrug 45MGennemsnitlig karakter 5 Based on 1 Review(s)
handsker, hvis du ikke vil have røde fingre – og skær dem i tykke stave. 4 gulerødder, 2 rødbeder og ½ kg kartofler (gerne bagekartofler)½ dl eddikeLidt olie2 spsk. lidt revet citronskal2 tsk. Sæt fadet i ovnen, og tænd 200° C, og lad dem bage til de er møre – ca. Anmeldelse Navn på opskriftRodfrugter i ovnUdgivet den2016-10-19Forberedelsestid 15MTilberedningstid 45MSamlet tidsforbrug 1HGennemsnitlig karakter 3. 2 spsk flydende honning. 2 tsk fennikelfrø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.