Flæk auberginerne på langs og skrab frugtkødet ud med en ske, auberginen er nu en hul båd. Dal er en indisk gryderet med grøntsager og masser af linser (typisk røde eller gule)
Servér auberginernemed salat og citronsaft. Drys med lidt olivenolie og havsalt. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Nye grønne aspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Start med at vask/skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med letsaltet vand og sæt dem til at koge ved svag varme
også laves med hakket oksekød eller hakket kyllingekød. Halver aubergineog udhul den, så der ca. Super nem og ufattelig lækker aftensmad, som bestemt bliver et hit i dit lille hjem
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.