H. v. i. s. d. u. e. r. n. y. P. a. l. o. k. ø. t. g. m. b. p. f. å. S. ,. h. K. T. ´. ". B. 2. 0. 1. 3. D. j. J. -. (. ). A. ”. æ. L. N. G. U. #. . E. R. Ø. O. c. V. q. %. W. I. w. M
På trods af at designet har mange årtier bag sig, så er KitchenAid røremaskinerne stadig et stilikon den dag i dag – og den signalerer til alle, at du går op i kvalitet og godt design, når den står på køkkenbordet
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Enaf de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Den goe gamle beståendeaf ost, pølse og brød. Dertil salt og peber og lidt citronsaft. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamen her på tirsdag
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt afforeningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Linserne tager meget afsmagen. Belugalinserne er nok de lækreste af alle linser, hvis du spørger mig. Denne salat med de små sorte faste belugalinser er skøn
Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot en servicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle afden slags)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.