Sommerens store søde kirsebær smager fantastisk. Der sker bare noget magisk med kirsebær når de bliver varmet op, de får en hel ny og lækker smag som kan mide lidt om den klassiske kirsebærsauce vi plejer at komme over vores risalamande til jul, og hvem kan ikke lide det
Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær. Hvis man er så heldig at have et kirsebærtræ i haven, kan man se frem til de smukke røde bær, hvis fuglene kommer først
fløde og kirsebær. De hakkede kirsebær og fløden vendes i. Kirsebær mousse2 blade husblas lægges i blød2 dl fløde piskes til skum1 dl kirsebærlage/kirsebærvinlunesKirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Stivner på kølJeg har brugt kirsebær mousse til denne kage sammen med Ris ala mande mousse 2 blade husblas. 1 dl kirsebær
Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage
syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
I. n. g. r. e. d. i. s. (. 1. 2. -. 5. p. o. ). B. u. 0. a. m. ø. t. v. C. h. c. b. l. 6. f. k. ,. 3. 8. %. j. /. K. æ. é. F. å. S. y. 4. L. V. H. M. T
Hvis ikke, må vi skabe stemningen selv… Butikkerne boomer af friske, danske kirsebær, som giver associationer til den dejlige danske sommer, som desværre lader vente på sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.