Pisk soya sovs og ingefær sammen. andebryst. Skær kødet i strimler og kom det i marinaden. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebrystmarineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Den ret jeg bringer opskriften på her, er stegt andebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Smag retten til med soya og evt. Denne ret er en asiatisk udgave af spaghetti meatballs. Det asiatiske køkken er så fuld af smag ogmed hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Stegte ris er vist det samme som kinesisk biksemad – man kan komme alt, hvad man vil i retten, bare man holder sig til grundprincipperne – ris, æg og soya
J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. -. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
Dagens menu skulle egentlig have væretserveret i går aftes, men sådan går det jo ikke altid. I dag skulle andebrystet så tilberedes, og der var indkøbt til en risotto med svampe - egentligt et lidt specielt match, men hvad pokker
I mens varmer du smørret langsomt op i en pande til der danne bundfald, ogsmørret bruner. Andebrysternes skind ridses ned til – ikke ned i – kødet, gnides med salt og lidt olivenolie
Dette er en rigtig julemenu, men jeg tænkte at i anledning af Mortens aften på fredag, kunne denne ret være et glimrende alternativ til den klassiske and
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.