i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Påskemiddagpå Helnæs Kro på halvøen Helnæs i det Sydvestfynske er værd at køre langt efter. Den kendte, og velsmagende gammeldags mad, som vi kan lide den, lokker mange gæster til
Valget faldt påFrederikshøj Kro, der som sædvanligt leverede mad ud over det sædvanlige. Til nytår havde vi besluttet os for at viville have maden udefra
Ok ret, men igenpåingen måde noget særligt eller nytænkende. Retten var rigtig godt tænkt, da foie gras'en kom til at fremstå lidtmindre fed, og passede perfekt til det meget friske rå jordskok og hasselnød
Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under minlæretidpå Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen
Læg grønsagerne påbagepapir. Ølmarineretkylling med ingfær, fennikle og andre ovnbagte grønsager. Steg kyllimgekødeti en blanding af smør og olie, på en pande
Kine. Normalt ville jeg laget minkriwebbrownie kake til kvelds men siden jeg er littinnskrenketi mat nå, ja, det er bare «noen» uker igjentil konkurranse, måtte jeg prøve meg med kun det jeg kan spisepå kvelden
fitnesskine | Personal Trainer and fitness athlete
1/2 pound sliced bacon, cut into1/2-inchpieces. 1 mediumonion, finely chopped (about 1 1/2 cups). 6 scallions, white and pale green parts only, thinlysliced. 4 medium cloves garlic, thinlysliced. 1 quart homemade or store-bought low-sodiumchicken stock, plus more as needed
Remove from the heat and stirin the knob of butter. Whisk the eggs and sugar together in a large bowl until the mixtureislight and frothy and the whisk leaves a trail when lifted out
jeg kan godt lide at forelske migpå ny. Denne utrolig lækre nøddeblanding er jeg blevet forelsket i. Mit forhold til dukkahen har nu stået påi knap tre år
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.