Billedet er fra DM i hverdagsmad. Denne opskrift smager fantastisk om man er på kur eller ej. Den er uden pasta hvilket gør den ideel til min slankekur uden for mange kulhydrater
Ovnbagte frikadeller m. Frikadeller igen. Ja jeg bliver altså aldrig træt af frikadeller. Måske hænger det sammen med at det som regel er kæresten, der har frikadelle tjansen, da han suverænt laver de bedste almindelige frikadeller hjemme hos os
Her får I vores opskrift på lækre græskefrikadeller. Det er jo ingen hemmelighed at vi her i familien elsker frikadeller, og denne opskrift er bare så god
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
I højbedet er der i år sået persille, purløg, timian, jordbær og mynte. Sidstnævnte vokser helt ustyrligt, så jeg har helt sikkert nok til at kunne lave mojito til hele byen
F. r. i. k. a. d. e. l. n. j. o. v. s. p. å. g. t. m. ,. u. f. æ. J. h. b. ø. D. ”. S. C. H. M. L. E. y. O. G. z. (. ). 2. 5. 0. -. 3. ½. 1. c. ¼. P. T
Vend frikadellerne halvejs. Ta farsen ud og form dem som frikadeller og komdem på en bageplade med bagepaprir og bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i ca
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Form frikadellerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Græsk farsbrød her indeholder græske ingredienser, men selvfølgelig nogle du kan få i Danmark. Hvilken vin der passer til dette græske farsbrød, afhænger helt af tilbehøret
Så er det både dansk og LCHF, når det er bedst - frikadeller uden mel og hvidkål stuvet i fløde. Til frikadellerne (vi laver gerne dobbelt portion, når vi er i gang - det er også nemt til madpakken)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.