Det kan for eksempel være at lave retter med masser af grøntsager, men hvor du også bruger fløde, ost, smør, sovs eller andre ’’forbudte’’ fødevarer (ifølge den ydre/fornuften) i din madlavning – så vil du nyde maden og dermed have lyst til at lave den, men samtidig få et måltid, der på grund af grøntsagerne ikke er for kalorierigt i forhold til vægttab
F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. i. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Næææh du, der skal sørme opbakning til i sådan et eksperiment, og da Peter synes projektet lød ligeså interessant som jeg, så besluttede vi os for, at vi da skulle gøre det sammen
Til frokost tog jeg mig en makrelmad med en let mayo og en færdiglavet rodfrugtsalat fra Føtex. Jeg er aldrig fanatisk med min mad, så er jeg sulten, så spiser jeg også
Så er du mere end velkommen. Jeg har lært af mine fejl ved første detox forløb, og har derfor denne gang fyldt godt op med en masse forskelligt frugt og grønt i køleskabet, således at forløbet ikke går på afveje og bliver kedeligt
Du skal opnå en dej, der er glat og smidig, og slipper skålens sider. Hvis det er helt umuligt, og dejen bliver ved med at være for klistret, kan du tilsætte lidt mere mel
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Når grøntsagerne er kogt møre, blender dumed en stavblender og kommer en lille sjat fløde i. Tilsæt lidt grøntsagsbouillon (gerne Herbamare), citronsaft, salt, peber og så meget chili (frisk eller tørret), som du kan holde til
I. d. a. g. e. r. t. p. n. k. D. m. l. ,. s. i. o. f. å. b. u. v. æ. h. y. j. J. ø. C. O. S. ). V. P. (. 2. 6. -. 8. 1. 5. 0. ½. 3. K. c. é. R. B. G. N. F. T. H. L.
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.