Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Skræl de hvideaspargesmed en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Har du en aspargesgryde (eller anden passende gryde, hvor kunststykket kan lade sig gøre), så du kan koge selve dine asparges uden at hovederne koger med, så er det allerbedst
Grill asparges på en grillpande til de er al dente. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine
Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønneasparges eller hvideasparges. Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring
1 bundt friske grønneasparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønneasparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Steg grøntsagerne med ingefær og hvidløg nogle minutter. Jeg har egentlig ville lave denne ret – eller noget der minder om – i lang tid, men det er først nu, det rent faktisk er blevet til noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.