Faktisk kan man få en pommesfrites-skærer, men jeg vælger nu at bruge en kniv – blandt andet fordi jeg helst bruger bagekartofler, og de er tit for store til at være i skæreren
Kog kartoflerne op kortvarigt og lad dem stå i kogevandet i en halv timestid. Opskrift. Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakkethvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Du kan selvfølgelig sagtens tilberedekartoflernefedtfri som både eller “rigtige” pommesfrites, men prøv også min metode som beskrevet herunder, det er smadder lækkert
I. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
så bliver det jo ikkebedre. De smager selvfølgeligikke som de kendtefriturestegte pølsevogns pommesfrites, men de begynder at minde om det med diversediptil
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mailtil en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Likethis
Skræl den ønskede mængde kartofler. De plejer at skulle have ret lang tidiovnen, så tænkte jeg ville bruge et lillefif, som jeg har set hos JamieOliver eller Gordon Ramsey
Skræl kartoflerne, og skær dem ud i store stave. Opskriftindsendt af Anne Nørgaard Risom. Hæld fritternei en frysepose, tilsætolie og bland grundigt, så alle fritter får olie på sig
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5
Årets første julekonfekt-knas er den berømte og berygtede eiskonfekt. Placer nu formene på et skærebræt eller lignende og hæld en lille smule chokolade i bunden af hver form (undtagen dem, hvor du vil have kokosmasse) og sæt på køl, til massen er stivnet
-. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Brug en tandstiktil at se, hvornår olien er klar til at komme kartoflernei. Lav pommesfritterne selv, og få dem nøjagtig, som du får dem serveret på en god restaurant - det er ikke så kompliceret
i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. o. g. l. e. a. n. s. k. d. r. b. t. m. f. v. y. p. å. S. h. ,. j. q. u. ø. K. c. V. 3. 1. 2. æ. 5. M. P. /. x. F. (. ). T. H
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.