Ramsløg - et væld af muligheder. Linse-spinatdahl med topping. Grillkylling. Madplan uge 18. Pulled duck. Kinesiske frikadeller med chili og ingefær samt kå
2 gulerødder - i små stænger (ikke det bedste til PCO mad, kan undlades). 1 snack peber - i små stænger. 1 pakke kyllingekød - i tern. Steg grønsagerne i ca 5-10 minutter. 2 gulerødder - i små stænger (ikke det bedste til PCO mad, kan undlades). 1 snack peber - i små stænger. 1 pakke kyllingekød - i tern
Kartoffelsalat1 kg kartofler 3 spsk hvidvinseddike6 spsk olivenoliesalt og peber4 spsk kapers1 bundt bredbladet persille2 rødløg skåret i fine bådeSkyl kartoflerne og skær dem i både, hvis de er for store til at være hele
Server den til stegte kød- og fiskeretter. Denne kartoffelsalat egner sig fint til fx fisk. Lad kartoffelsalaten stå og trække i køleskabet mindst 1 time, før den serveres. 2-3 min
Min yndlings kartoffelsalat - husk masser af dild. ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
Denne kartoffelsalat er tilsat en pikant og meget smagfuld dressing af rødløg, sennep og kapers. Kartoffelsalat med Rødløg og Sennepsdressing til 3 personer
Click to share on Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.