KARTOFFELSALAT MED PINJEKERNER OG KARSE
geha.nst
geha.nst

KARTOFFELSALAT MED PINJEKERNER OG KARSE

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g kartofler
  • 100 g bacon
  • 30 g pinjekerner
  • 250 g cherrytomater
  • 1⁄2 bk karse
  • DRESSING
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk lys sirup
  • 1⁄2 spsk citronsaft
  • 1⁄2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk olivenolie

Instruktioner

    Kog kartoflerne, og lad dem køle af. Dette kan evt. gøres dagen i forvejen.

    Steg baconskiverne, og læg dem på et stykke køkkenrulle, der kan suge lidt af fedtet. Skær, klip eller bræk dem i mindre stykker, og lad dem herefter ligge på papiret, til de skal bruges.

    Rist pinjekernerne, og lad dem køle af.
    Skær cherrytomaterne ud i kvarte, og klip karsen, så den er klar. Skær også de kolde kartofler ud i mundrette stykker, og bland dem i en skål med cherrytomaterne.

    Rør alle ingredienser til dressingen sammen, og fordel dressingen over kartoflerne og tomaterne. Tilsæt karsen, og rør godt rundt i kartoffelsalaten.

    Tilsæt pinjekerner og bacon umiddelbart før serveringen, så de forbliver sprøde.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.