Råkost med dadler og hindbær/chili dressing. Perfekt med sprød bund. Her til aften skulle min nye pizza sten indvies og efter en enkel knap så heldig pizza som sad uhjælpeligt fast i metal pladen så lærte jeg teknikken ( bagepapir ) og det var mok nærmest den bedste pizza jeg nogensinde har lavet
Tilsæt lidt efter lidt det sidste af melet og ælt med hænderne i ca. med så lidt klumper som muligt. Den bliver bedst, hvis du har en pizzasten og ikke er bange for at varme din ovn godt op - Bon Appetit
Det er selvfølgelig nemt og lækkert – men der er bare en anden fornøjelse ved selv, at lave den selv… Udover at det er utrolig nemt og billigt er det også sjovt selv, at eksperimentere lidt med ingredienserne…
Snit kartotofler med mandolinjern. Der findes dog en undtagelse, kartoffelpizza. Pizza er noget af det som folk har sværest ved at forstå, at jeg ikke kan lide
Jeg fandt for en uges tid siden en opskrift på pizza, hvor bunden var lavet af kartofler, og da vi i går lå inde med en del kartofler, var det da værd at prøve - også for at forsøge at lave en pizza uden "mel"-bund
En pizza skal ikke overfyldes og især ikke med ingredienser som afgiver meget væske. Mange børn elsker pizza og her kan man tage hensyn til den enkelte ved at variere fyldet
Læg den i en skål og sæt den lunt tildækket med et viskestykke. Pensl med olivenolie. anden revet ostSmuldr gæren i lunkent vand og tilsæt salt og olivenolie
Fyld svampene med grønsagsmassen og kom dem på en bageplade med bagepapir. bredbladet persille, hakketVask og fjern stilken fra svampene udhul dem lidt, men pas på de ikke går i stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.