Jeg elsker kartoffelmos. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Pas på med ikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindelig kartoffelmos. AnretningFordel den grove kartoffelmos på fire varme tallerkener og fordel yoghurten over med en ske, og dernæst purløgsolien
Måske er jeg lidt i underskud, for jeg blev helt salig, da jeg spiste denne røgede kartoffelmos. Servér kartoffelmosen med de ristede, sprøde skaller på toppen
Bagt kartoffelmos med. Ønsker du at lave en kartoffelmos som smager anderledes og. Denne kartoffelmos. Kom kartoffelmosen, bacon, rødløg og revet ost sammen og rør
Kom kartoffelmosen i en sprøjtepose og fortsæt nu med fyldet. Find en bageplade med bagepapir frem og pres lidt kartoffelmos ud på pladerne - før posen over i en lang, lidt tyk, bevægelse
Kartoffelmos kan sagtens være mælkefrit og smager stadig fremragende (eller bedre) af den grund. Her kommer både en opskrift på kartoffelmos og rodfrugtmos uden kartofler
eks gryderetter eller hvor du tidligere ville have serveret kartoffelmos. 1 blomkål3 fed hvidløg25 g klaret smørSalt & peberMuskatSkær blomkålen i buketter
Anret kartoffelmosen på en tallerken med de strimlede rodfrugter oven på og drys med persille. Her er min version af den traditionelle ret "Brændende kærlighed" - en rigtig vinterret der varmer på kolde dage
Her er en opskrift på en kartoffelmos med sweet potatoes og krydderurte-salt, som skiller sig lidt ud fra den helt klassiske, og hvor der er drøn på smagen
Den besværlige måde at lave kartoffelmos på skyldes, at der hele tiden skal være styr på stivelsen i kartoflerne, så hvert stivelsesmolekyle udvider sig så meget som muligt uden at briste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.