medtvist. Kartoffelbåde eller grovskåret pomfritter har alle dage været en kongespise. Desværre har mange en tendens til at købe dem færdiglavet på frost … også jeg selv
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Smag tilmed salt og peber. Her på en bund af porrer og dildi mascarpone. Læg porreblandingeni bunden af et ovnfast fad, læg laksestykkerne over, dryp medcitronsaft og krydr med salt og peber
Hold resten varmt i bunden af ovnen eller under stanniol. Tag fadet ud af ovnen. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikkesammenlignesmedkyllingebrystfileternei supermarkedet
For variation lavede jeg forleden denne her, medhvidløg og en masse frisktimian og bacon svøbt uden om - det bliverikkesidste gang - nøj hvor smagte den godt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. a. r. t. o. f. l. e. g. p. ø. s. d. n. k. m. b. …. å. h. u. U. v. ,. j. S. B. 4. 2. 0. 1. J. D. æ. O. (. 3. ). y. 6. 5. c. M. -. T
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. flæsk iskiver. Læg kødet enkelvis på en bradepande medbagepapir og krydre med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.