Server retten med det ønskede tilbehør. Drys salt og peber på fisken, læg den ovenpå grønsagerne, tilsæt lidt bouillon og damp fisken under låg til den er fast og mør
T. i. l. a. e. j. r. ,. s. o. m. h. d. t. n. y. å. f. æ. p. g. ø. 2. 0. 1. 3. …. k. I. v. J. b. u. c. Å. M. K. O. (. ). 4. 5. ½. 7. V. -. N. F. C. D. S. –. H. &
S. å. b. l. i. v. e. r. d. t. n. æ. s. k. ,. o. g. a. m. u. p. D. j. h. f. M. y. ". A. ø. -. O. c. (. 4. ). 2. 8. 1. 0. H. F. E. V. 3. P. K. 5. T. é. 6. r l
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrogog skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.