Jeg syntes det er fantastisk med kanelbrød, faktisk er det lidt ligesom. Julen er spækket med forskellige smage, især kanel er for mig et typisk julekrydderi
Det er efterhånden noget tid siden, der er kommet nyt indlæg herfra, men som jeg skrev i mit seneste indlæg her på bloggen, er jeg desværre ramt af seneskedehindebetændelse i mit ene håndled, så jeg har været nødt til at skære meget ned på tiden ved computeren
V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 3. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
Det hjælper karsen med til, da den giver smørrebrødet en helt særlig duft, som jegelsker. I dag fortsætter vi med opskrifter på det lækre smørrebrød, jeg serverede i påsken
Den er toppet med rå løg, som jeg synes, det hører sig til. Oftest laver jeg dog ikke så mange ad gangen, når jeg smører smørrebrød, da der skal være lidt af hvert, og de stykker, der bliver spist flest af, oftest er leverpostej med bacon og flæskestegsmaden
Så fortsætter jeg kampagnen. Jeg hader tørre klapsammenmader, som vokser sig store i mundhulen, indtil en stor gylp sætter sig fast i svælget og giver en kvælningsfornemmelse
Derfor vælger jeg sædvanligvis en fransk leverpostej, når jeg laver denne type smørrebrød, da en grovhakket ikke bliver nær så pæn, når den skæres i skiver
Jeg giver dig her mit bud på lækre grønne smørrebrød – helt uden kød, fisk, mælk og æg. Opskrifterne er fra min kogebog Vegansk – jeg har nedenfor angivet sidetallene, hvis du har bogen liggende
Okey, jeg kan godt se fidusen ved tørsur. Surdej på glads (Gastro. dk)En god surdej er hele essensen af virkelig godt brød og det er bestemmende for smag, skorpe og krummen
Da jeg var mindre, var det værste jeg vidste, hvis vi – og det hørte virkelig til sjældenhederne, det må jeg skynde mig at sige – skulle have rugbrødsmadder til aftensmad
Smørrebrød har høj status herhjemme. Her er et par klassikere. fiskefrikadelle med hjemmerørt remouladeægge-tomatmad med lidt mayonnaiseoksespegepølse med henholdsvis rå løg, ristede løg og med hjemmerørt remouladeKun fantasien sætter grænser - gør lidt ekstra ud af det, og en lækker kold aftensmad er i sigte
Hørfrø og solsikkekerner kan byttes ud med nødder, kerner, gulerødder, squash, rødbeder, rosiner eller chokolade (Chokoladeversionen = STORT hit hos mine kollegaer, da jeg sidst havde kagedag
Hvad jeg mener er en fryd for smagsløgene. Lørdag kom Bjarke på visit i Svendborg. Sammen kokkererede vi i køkkenet og det blev til ristaffel med kylling
D. e. t. r. c. h. o. k. l. a. d. m. u. s. n. i. æ. g. f. p. å. ,. v. (. 4. ). M. O. U. S. E. 1. 0. ø. 7. %. b. 2. ½. N. V. I. R. 3. 5. H. P. j. A. y. é
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.