Jeg har altid elsket den her opskrift på bønnermed hvidløg, som min søster har udviklet. Derfor bliver de her prydet med hvidløg, friske løg og salt (evt løgpulver) og salt
Jeg lægger ud med den nemme karrykål, der er hurtigt rodet sammen på panden – eller i støbejernsgryden afhængig af, hvor stor en portion du skal tilberede
Blend de skyllede og drænede bønnermed olie til en fin puré uden klumper. Kagen mætter dermed også en del og jeg fandt ud af at to stykker var lige i overkanten
Avokado i tern dryppet med citron. Denne flotte farverige salat serverede jeg til mit mexicanske farsbrød, men det kan fint spises bare som en selvstændig salat, den mætter dejligt da der er både bønner og ris i
Smag til med salt, peber og karry. 4 portioner1 hvidkål, snittet2 løg, groft hakketKarry efter smagLidt fedtstof (olie eller margarine) ½ liter vand2-3 gulerødder, i skiverSalt og peber1 ring røget medister i skiver6-9 blommer i kvarteVarm en gryde op med lidt olie/margarine og svits karryen lidt af. Tilsæt medisterskiver og simre videre i 5-10 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.