I aftes brugte vi et glas med klassisk grøn basilikumpesto sammenmed de fine, små pastadimser. Man kan godt lave pesto og tapenader selv – det er faktisk ret nemt, men det er nu også dejligt at få en æske meditalienske specialiteter forærende
D. e. t. h. r. -. d. v. i. k. l. g. n. m. o. s. p. O. a. V. I. R. K. E. L. G. j. f. ø. ,. J. P. c. U. y. b. u. H. æ. 2. ". å. M. B. Ø. N. (. S. Å. w. ). /. 1. 0. x. A. T
Kitchen Aid, men jeg valgte at beholde den, ikke mindst fordi det var et kup til prisen (den var på tilbud) - ikke mindst i forhold til andre køkkenmaskiner - og så på grund afmaskinens kræfter, skålstørrelse samt ekstratilbehør som medfulgte og ikke skulle købes som ekstratilbehør senere
Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Når kagen er helt afkølet, skal den overtrækkes med chokolade. I mandags blev den altså serveret helt klassisk med et lækkert chokolade-betræk og lidt karamelliserede pekannødder
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammenmed fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget afen kaloriebombe, men ikke længere
Denne drik er dog med bær, men det gør den jo ikke mindre lækker alligevel. Dette er også lidt afen sommer drik, men når man savner sommeren så meget som jeg gør, kan man godt drikke den året rundt
Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
Rør restenafmælken i sammenmedbouillonen. Lad halvdelenaf smørret blive gyldent i en pande. Server de varme karbonadersammenmed ærter og gulerødder, kartofler og familiensyndlingssennep
Dagensaftensmad bestod i aftenaf gulerods karbonadermed ris og hollandaise sovs tilsat ketchup. Hollandaise sovsen har jeg snydt lidt med og brugt et pose fra Knorr og tilsat ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.