H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Til dine fyldtechokolader skal du bruge. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
En smule havsalt (Kan undlades hvis man ikke er til den saltede side). Kom chokoladerne ud af formen når de er kølet helt af og kom dine mandler over lakridstoppen
Så er crunchen klar til at komme i chokoladen. Jeg har igen lavet lidt fyldtechokolader. Det er ret simpelt,- det der tager længst tid, er når chokoladerne skal stivne i køleskabet
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Og jeg besluttede, at gaven skulle være hjemmelavede, fyldtechokolader - dels fordi jeg havde chokolade til overs fra Mudcaken, dels fordi det bare smager mega godt
Hvis chokoladen er tempereret korrekt, så er chokoladerne lige til at vippe ud af formen. Alt hvad du skal bruge tilchokoladefremstilling, kan du købe hos Fru
Start med at piske smør sammen med sukker og tilsæt så æggene et af gangen. Pisk til en ensartet masse og sigt mel blandet med bagepulver, ned i massen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.