Chokolade cupcakes med hasselnøddeknas og karamelfrosting. Karamel frosting. Tilsæt vanille og karamel. -( Jeg tabte slaget og måtte lave en almindelig smørcreme med karamel
Denne gang dog med et lille twist, for i stedet for den klassiske vanillefrosting, jeg som regel bruger sammen med chokolade cupcakes, besluttede jeg mig for at lave en lækker karamelfrosting og en lille karameloverraskelse indeni
Opskrift på karamel frosting. Karamellen piskes så den bliver blød og jævn. Jeg har pyntet mine cupcakes med smørkarameller (Lonka fudge - fåes i bland selv slik bl
E. f. t. e. r. å. s. a. n. d. l. i. g. o. v. m. ,. u. k. z. J. h. æ. b. I. j. V. p. C. c. 1. 2. 5. 0. ø. 4. (. ). P. T. é. y. B. K. F. D. /. 8. -. 3. A. G. t l
Jeg bagte almindelige chokolademuffins med smørkarameller (Lonka fudge). Det blev rigtig godt, jeg valgte at hakke karamellerne ret groft så de ikke smeltede helt i ovnen
Karamelliseret mælk (Dolce de leche). Karamelliseret mælk (Dolce de leche). Kom karamellen i en sprøjtepose med en lang tynd tyl, som stikkes ned midt i cupcaken
Se hva dagen blev brugt på. mmmmmopskriften. 125 g smør2 æg125g mel125 g rørsukker1 tsk bagepulver1 vanillestang1/2 tsk salt1/2 dl sødmælksmør og sukker piskes godt sammen ægene kommes i et af gangen
De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Chokolade cupcakes med jordbærcenter – hvordan lyder det. Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Dagene er lysere, varmere og folk bliver som regel i lidt bedre humør, når vejret er ved at blive godt
Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
Denne gang er det mudcaken, som er i spotlight - og ja, det er endnu en Mette Blomsterberg-opskrift. Mudcaken har en virkelig god smag af chokolade, men hindbærsylten giver god balance, så det ikke bare er chokolade med chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.