Sæt dem, med lidt afstand, på plade med bagepapir. Hvorfor de hedder nattergalebryster ved jeg ikke – men Bager Larsen lærte os at bage dem for mange år siden og han kaldte dem nattergalebryster – derfor
Til middagen var Andreas og mine forældre også inviteret, og vi sad ved et super hyggeligt bord med flere af Fabios nærmeste venner og Lars Barfoed og hans kone
Opskrifterne er udvalgt af Claus Meyer og Lars Scheel (køkkenchef i Meyers Køkken og Deli) og repræsenterer et, ifølge dem selv, miks af egne tilblivelser, familieklassikere, samt alle yndlingssalaterne fra Meyers Køkken, Kantiner, Madhus og Deli
Det er en ganske almindelig klassisk kartoffelsalat blandet med en dressing af cr. at Lars griller og jeg står for tilbehøret, hvilket jeg også gjorde forleden, hvor vi fik en sommerlig og sprød kartoffelsalat til en god bøf
Vi havde besøg af Inge Marie og Ulrik her til aften. som jeg må sige er en af mine favoritter. Det er "næsten" det sammen, men den spanske udgave fås både i sød og stærk variant og er noget mere rafineret i smagen
Det var Lars der stod for at lave dem, mens jeg var optaget af en ny bog, en kop kaffe og lidt sødt. Dejen lavede jeg lørdag morgen og de lækre og sprøde finskbrød blev bagt ved kaffetid søndag eftermiddag
Jo jeg har fået min kaffe. Brunes rigtig godt af i olie, i en passende størrelse gryde. Sauter det af sammen et par minutter sammen med honning, salt og sort peber
I dag er fredagsinspirationen en lidt blandet omgang, med gode nyheder om vegansk madtrend i Danmark, en virkelig god plantebaseret kaffefløde og nye videnskabelige beviser for en plantebaseret livsstil
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.