40 cm
Smør remonce på.Rul dejen i den smalle ende. Skær cirka 12 snegle, jeg fik 16 små Kom dem på en bageplade, og tryk dem flade. Lad dem hæve i 20 minutter.
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Disse kanelsnegle blev simpelthen så lækre hvis jeg selv må sige det
Sidst, der skulle bages til madpakken, faldt valget på Mette Blomsterbergs smørbagte kanelsnegle. Der står i opskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Jeg elsker kanelsnegle. Super lækre og svampede kanelsnegle med masser remonce. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejlig intens kanelsmag
I dag får I opskriften på de lækreste glutenfri kanelsnegle med mørk chokolade. Når det er efterår får jeg altid lyst til kanelsnegle, det hører sig bare til, når regnen falder og bladene bliver orange
D. i. s. e. k. a. n. l. g. r. f. y. d. t. m. æ. ,. c. p. v. o. å. ø. h. u. ). O. M. H. b. ". F. S. (. 1. 2. j. 8. 0. 5. K. /. 9. Æ. L. P. B. R. x. 4. C. -. A
S. å. f. i. k. j. e. g. b. r. u. t. m. n. y. ø. o. s. l. ). F. a. d. p. h. v. J. ,. æ. D. I. c. 1. 4. -. 5. 0. 3. (. H. U. K. ½. 2. P. T. B. L. R. M. 7
Jeg er kæmpemæssig fan af kanelsnegle, og det er det første jeg tænker på når du siger bagermad, altså lige efter tebirkes, hvis jeg skal være sådan helt ærlig
Rigtig lækre kanelsnegle, helt uden kanter. Det er en fordel af have en røremaskine, men det kan også lade sig gøre uden, så er der lidt arbejde til overarmene
J. e. g. r. s. å. m. t. v. d. a. n. i. l. b. k. ø. o. f. p. u. ,. h. æ. y. D. j. (. ). S. '. c. -. M. C. z. I. N. H. K. 1. 6. 5. 0. ½. 2. F. 7. E. T. R. U. Æ. B. L. P. V. A. G. %. ". O
Opskriften er en af de ældste jeg har i min opskriftsbog, men det er stadig den jeg bruger når der skal kanelsnegle på menuen, for de smager altså bare godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.