- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Kom så med noget sol og varme. Søde Danmark. Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el
For børn kan tofu godt være lidt uoverkommeligt, især hvis det serveres i store tern i en gryderet. Jeg kan rigtig godt lide den fra Aldi, som tilmed er rigtig billig sammenlignet med andre typer
Dem hvor jeg kan få lov at lege med garn og forskellige kjoler. "NEJ" Siger min mand. "JO" siger jeg. - efter at ha' hæklet 16 par bryster på knap 14 dage
Breading, altså panering, kan laves på et utal af måder. – Nogle mere sunde end andre. Spiser du low carb har du måske allerede vinket farvel til fiskefiletter og paneret kalkun eller snitzel
brombær, blommer, solbær, ribs, kirsebær eller hvad du nu har eller kan skaffe. -)Første lag blev blandet ribs og solbærSå blev der tilsat brombær og blommer som var udstenet og skåret i kvarte Og til sidst rom til 1 cm over kantenGlasset stilles i køleskab og ifølge opskriften sies bærrene fra 1
Hvorfor kalde en grøntsag for dens farve. Gulerødder. (Og så er de jo faktisk orange). Altså den person, der engang fandt denne grøntsag kunne da godt lige have tænkt
Jeg har arbejde på en opskrift på kanelsnurrer som kan spise med lidt bedre samvittighed. Jeg vil godt anerkende at de ikke kan måle sig med Meyers eller Sif kanelsnurrer, men det er jo ingen hemmelighed at smør gøre et eller andet ved bagværk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.