T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
brombær, blommer, solbær, ribs, kirsebær eller hvad du nu har eller kan skaffe. en ganske almindelig brun rom og lidt Bacardi, så må vi se om det er godt nok
Med den spiseske (dyp skeen i vand) sætter du bollerne over på en bageplade med bagepapir. Jeg følger opskriften fuldstændig, men i stedet for en klæbrig dej, får jeg en sej og tør dej, der næsten ikke kan hænge sammen
er madanmelder på Børsen, smørrebrødsbogsforfatter og -entusiast. Om I er to kokke, to smørrebrødsjomfruer, en af hver eller noget helt fjerde er ikke væsentligt - I skal bare arbejde med smørrebrød i det daglige
Jeg har for første gang i mit liv ændret indstillingen til mig selv. Jeg er IKKE længere min egen værste fjende, jeg fylder ikke min hverdag med negative ord/tanker om mig selv og jeg trøste spiser ikke
En fryd fornæse og gane. Den er så god, at man let bliver forfalden til den. En julesnaps med en duft og smag af appelsin, kanelstang, nelliker og kardemomme
God fornøjelse. Husk whiskeyen smager igennem, så vælg en ordentlig en af slagsen. Blend hele herligheden, køl den ned og ryst den lidt, inden du hælder op
R. ø. d. b. e. h. u. m. s. r. v. t. a. g. k. y. l. i. n. o. å. c. p. Å. ,. j. æ. M. (. H. O. f. ). J. D. E. P. ". 3. -. 4. 1. C. ½. S. 2. 0. L. T. /. B. K. *. G. F. U. 7. q. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.