I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Krydr resten af stegen med salt og peber. Forleden weekend grillede jeg den her flæskesteg - den blev super god og havde de fineste sprødesvære - uhmmmm
Nakkestegen var medsvær – og det er nu så dejligt, når de er det. Det går lettest, hvis man først pensler dem med lidt af det afsmeltede fedt fra stegen og så bruger grill med varmluft på ca
Hold øje med at sværene ikke bliver for mørke, og lad dem stege, til de er sprøde. Uden den sprødesvær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværensprødog kødet saftigt
S. u. n. d. a. y. R. o. s. t. e. r. g. m. l. k. /. i. D. b. v. ø. ,. å. p. f. h. j. -. æ. V. E. J. B. é. O. (. ). 1. 5. 6. c. G. F. +. x. P. I. T. '. 4. 0. 2. H
Desværre har det sat sig ret godt fast efterhånden, og når man står på apoteket og er ved at hyle, fordi de ikke har den medicin hjemme, man skal bruge, er det vist tid til at indse, at det ikke lige er noget, der er overstået i morgen
Man kan bruge flere udskæringer til flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikke bliver tør
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Hver søndag samles børn og svigerbørn her hos os, for at spise, snakke og hygge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.