Kalve wienersnitzel
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,5 kg Kartofler
  • 6 tsk. Provencekrydderi
  • 6 tsk. Timian, tørret
  • 1 dl Olivenolie
  • 4 tsk. Havsalt
  • 4 stk Kalveschnitzler
  • 2 tsk. Timian, tørret
  • 1 dl Rasp
  • 1 tsk. Peber, friskkværnet
  • 1 stk Æg
  • 50 g Smør, saltet
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 tsk. Provencekrydderi
  • 1 tsk. Kulør (sovs)
  • 1 tsk. Peber, friskkværnet
  • 0,5 l Vand
  • 1 tsk. Havsalt
  • 0,25 l Fløde 9 %

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.