Det giver ikke umiddelbart mening at sammenligne næringsfordelingen i den klassiske danske kartoffel med fordelingen i den søde kartoffel, da sidstnævnte slet ikke er en kartoffel
En glutenfri morgengrød fyldt med sødme og proteiner, som holder dig mæt længe. frisk frugt, hakkede mandler, gojibær og kokos på – jeg plejer at toppe med bær eller kiwi samt min mysli med nødder, kerner og tørrede bær
-))Pynt med hakkede pistacienødder, mørk chokolade og hindbær. For disse er både meget kaloriefattige med kun 122 kcal pr. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. Så har du lækker let og sund dessert med kun 122 kcal per portion
Jeg har gjort macaronsene røde, men det har nu ikke noget med smagen at gøre. Fintblendede mandler, kokos og mel blandes og røres godt sammen med de piskede hvider
pasteuriserede æggehvider. Blend mandlerne med skal groft. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir
Dette medvirker stivere pisket æggehvider. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Piske halvdelen af æggehviderne ved langsom hastighed, nå de er pisket stive, sæt hastigheden op og hæld den varme sukkerlagen ned i mens du pisker, i en tynd stråle
Hæld siruppen i en tynd stråle ned i skålen medæggehvider mens der piskes (det er en fordel at have en hjælper til at holde elpisker eller en røremaskine)
Der skulle forsøges med henholdsvis lakrids og hindbærskum og det blev lidt af et sats. Derfor stod jeg igår eftermiddags med en masse flødeboller, så der blev både til Viktors forældre, mine barslende kollegaer, mine forældre, min onkel og mandens kollegaer
Pisk æggehviderne let luftige og tilføj sukker, pisk det godt stivt. Macarons eller franske makroner lavet med frysetørret hindbær og lagt sammen med hvid chokolade genache med lakrids
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.