Kalkunbryst med lækker stuffing, kartofler og rødkål
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 stk Tørret abrikos
  • 2 dl Balsamico (eddike) lys og mørk
  • 1 spsk. Rørsukker
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 400 g Rødkål
  • 1 stk Appelsin/appelsiner
  • 30 g Jordskokker
  • 900 g Kalkunbryst, fersk
  • 15 g Valnøddekerner
  • 5 stk Timian, kviste (frisk)
  • 0,3 stk Toastbrød
  • 1 tsk. Sennep
  • 0,3 stk Æg
  • 0,25 stk Æble / æbler
  • 20 g Løg eller zittauerløg
  • 1,5 kg Kartofler
  • 30 g Smør, saltet

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.