Ingefærmarineret kalkun med kinesiske nudler
(4personer)Marinade1spskolie1spskrevetfriskingefær2fedpressethvidløg1spsksojasauce1tskhonning450gkalkunstrimler2forårsløg1gulerod1rødpeberfrugt1grønpeberfrugt1gulpeberfrugt2spskolie1æg1spskmælk1tskoliesaltogpeberTilbehør. 250gkinesiskenudlermedspinatogsojasauceMarinadenpiskessammenogkalkunstrimlerneblandesiBlandingenlæggesienplastikposederstillesikøleskabca1timeForårsløg,gulerodogpeberfrugterskæresistrimlerHalvdelenafolienvarmespåenpandekalkunkøddetbrunesaftoportionerogfjernesfravarmenLidtafolienkommespåpandenogentredjedelafgrøntsagernesvitseshurtigtRestenafgrøntsagernesvitsesaftogangeirestenafolien. KalkunoggrøntsagervarmespåpandenoghøldesoverdekogtekinesiskenudlerÆggestrimlernedryssespårettentilsidst4personer
Opskrifter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.