-. -. -. -. O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Endnu engang, der er ikke den helt store forskel på om du bruger fondant eller marcipan til at dekorere dine kager - så længe du vælger den rigtige marcipan
Marcipan/fondant - Overtræk . Marcipan/fondant - Blomster. Jeg syntes selv at pynten er det bedste ved en kage, næsten vigtigere end smagen - men kun næsten
-). Mht at overtrække kagen med fondant, så er det øvelse gør mester. -) Hvis din kage skal have en anden farve en fondantens normale hvide farve, skal du starte med at indfarve denne
3-4 bananer afhængig af størrelsen. Hæld dejen i en smurt srpingform, der er drysset med mel, og bag den ved 175 grader i 40-45 min. * Dulce de leche, er en form for karamel, som laves ved at koge kondenseret mælk i 2-3 timer. 3-4 bananer afhængig af størrelsen
-. -. -. -. M. m. c. h. o. k. l. a. d. e. i. s. g. n. t. f. r. ). D. å. u. p. v. ,. ø. (. y. b. æ. S. j. J. K. C. 3. 0. ·. 5. 1. ½. 2. 4. –. V. E. T. P. B. N
Jeg kom i tanke om, jeg havde læst en opskrift på dadelkugler / Snickers kugler – som IKKE smagte af dadler, men af de lækre saltede peanuts, peanutbutter og det lækre mørke chokoladeovertræk
med kagepynt eller hakkede pistacienødder. 24 Ingredienser Bollerne 400 g smør 3 dl sødmælk 50 g gær 2 æg + 1 æg til pensling 4 tsk vaniljesukker 8 spsk sukker 1 tsk salt 1 tsk kardemomme (kan undlades) 900 g mel Vaniljecreme 1,5 vaniljestang 30 g sukker 2 æggeblommer 2,5 dl kaffefløde 2 spsk maizena/majsmel Remonce 100 g rørsukker 100 g smør 150 g marcipan Chokolade glasur 400 g flormelis 4-10 spsk kakaopulver varmt vand. Bag bollerne ved 180 grader i 15-25 minutter, indtil de er gyldne. Hæld hele blandingen tilbage i gryden og lad det koge i 3 minutter - husk og rør konstant. Lignende IndlægStenalderbrød (Paleo + GF)En lækker og smagfuld Asiatisk CongeeÆbletærte-grødSprøde RugbrødsstængerChili Con Vegetar- Lækker & fuld af smagSelleristænger med flødeost & urterNutellafyldte chokoladecupcakes med hindbærfrostingChiagrød 24 store basser blev det til. 4-10 spsk kakaopulver
Og selv om jeg jo stadig ikke tåler chokolade, så må jeg jo en gang i mellem tage en for holdet… Og det blev så i dag Desuden nærmer vi os jo med hastige skridt konfekt-, småkage- og alle-undskyldninger-gælder-måneden, så måske var det en udmærket joker at have i ærmet – sundt chokoladepålæg med kikærter
Stil kagerne koldt - evt. Pensl chokoladecremen med overtrækschokolade. Kagerne kan også laves med lys mælkechokolade eller med lyst fyld og mørkt overtræk
Bær-pure. Fløde-creme. Jeg har fundet en masse loppe-fund, men også draget mig 7 års ulykke med at smadre mit ny indkøbte spejl i tusind småstykker. Overtræk kagen ved 30 grader. Glazen varmes så den når den ideel temperatur på 30 grader til overtræk
Vi kørte to forretter (begge kan findes her på hjemmesiden)-. Har du ikke sådan en form, kan du vælge at presse to kugler sammen (en af hver) og folde den ind i bagepapir hvorefter du fryser den ned inden den overtrækkes med chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.