På lørdag er det halloween, hvilket nok ikke er gået nogens næse forbi. Det er en tradition, der efterhånden har et ret godt tag i danskerne, kan man se, når man kigger reklamer for oktober og vender de sociale medier
Nogle gange vil man gerne eksperimentere med pynten. Jeg har fundet denne side kagemor. dk, hvor en kvinde deler ud af sine erfaringer med at lave kager
Denne opskrift er helt fantastisk og er bestemt blevet en af mine yndlings. Den skal prøves til en stor kage, men indtil videre har den været brugt til Cupcakes her i huset
Da vi startede med at bruge fondant til kagepynteri i 2010, fandt vi en stor del af vores inspiration og viden på de mange danske blogs om kagedekoration, der allerede eksisterede på det tidspunkt
Kagen er bygget af 2 hvide bunde, 1 nøddebund, fersken/passion og tiramasu creme fra kagebutikken. Overtrækket er 50/50 Odense marcipan og kagebutikkens fondant
I starten af januar havde min mor 15års jubilæum som dagplejer, og det skulle da fejres med en kage. ) Hun ville gerne have mandelbunde og daimfyld, men pynten var stort set op til mig, sålænge den var børnevenlig
Fransk bærmousse, frit efter Susie Funder fra Kagebutikken. Kagebutikken til 10 blade husblas) Skær vanillestangen op, skrab kornene ud, og mas dem ud i sukkeret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.