i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. u. m. s. D. e. n. r. l. æ. k. ,. c. h. o. a. d. g. –. v. p. å. t. -. b. f. j. ø. (. 1. 0. ). 2. 7. %. 3. 5. 4. 6. ½. P. Y. N. T. S. R. F. é. y. B. 8. °. L
vaniliesaft af en citron. Ingredienser. Alle ingredienser røres sammen. Ingredienser. – 1 BRADEPANDE ELLER TIL BUNDE ILAGKAGE. 1 liter kærnemælk. 1½ dl smagsneutral olie. Bages ved 200 grader i 35 min. 1 liter kærnemælk. 1½ dl smagsneutral olie. 6 tsk vaniliesaft af en citron
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringenmed enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Smør, olie og sukkere køres luftigtmed spartlen, på hr. Drysses med salte peanuts. Jeg skal ligehilse og sige at denne kage er fantastisktil tømmermænd
Den færdigelagkage – pyntet helt simpeltmed nøddecrunch, friskehindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter medfilm over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennemmed en brødkniv. Læg den sidste på, og fordel resten af cremen, så hele kagen er dækket, og så dine Maltesers kan sidde fast (se billederne)
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. E. r. d. u. k. l. a. t. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.