Dagens helt store sundhedsoverskrift smider forarbejdet kød i samme pulje som cigaretter og arsenik. Spegepølse og bacon skulle simpelthen være noget nær den hurtigste vej til graven
Så gik eftermiddagen med at få kødet pakket i poser og i fryseren. Dertil fik vi rosenkål, som jeg havde delt i kvarter, ristet i smør på panden sammen med hakket hvidløg og lidt pinjekerner - lækkert
½ kg kød i tern (har her anvendt oksekød, men det kan også være svin, får eller fjerkræ). Brændenælder indeholder et stort indhold af vitaminer, jern, mineraler og vigtige flanoider
og temperaturen faldt drastisk,. Og denne gang blev de lige, som de skulle være. Hemmeligheden er simpelthen lidt højere varme og lidt længere stegetid
Læg rosenkålene i fadet og evt lidt skinke eller andet røget kød skåret i mindre stykker. Halve ovnbagte kartofler og en gulerodssalat med æbler, rosiner og appelsinsaft
Hak dit kød meget fint (eller vær doven og vælg hakkekød). Når de får kulør tilsætter du kødet. Mest fordi den er nem at lave, men også fordi man selv kan bestemme hvor stærk den skal være
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Rødt kød som okse, kalv, svin og lam skulle gerne være dét, man spiser mindst af, da det belaster fordøjelsessystemet mest men også miljøet i højeste grad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.