Sæt på bageplade med bagepapir (1 spsk pr scone), bag 12-15 minutter ved 150 grader. Bedst som jeg troede, de bare ikke kunne blive bedre, de før omtalte mandelscones, så blev de det faktisk alligevel
Et af plusserne ved at være hjemme i efterårs-Danmarkigen er uden tvivl maden. Nu er det allerede snart to uger siden vi kom hjem fra en dejlig dase-ferie på Mallorca
Roatza´en - en pizzabund af rodfrugter - er min favorit pizza nu. Og spiser i ost - jamen så er jeg da lidt misundelig, for det vil bare gøre det endnu bedre
Det er godt med en stor omgangskreds -og endnu bedre når de ønsker sig kage, men når man laver den samme kage om og om igen, såå bliver det liidt kedeligt at lægge dem på bloggen, men her er den nu alligevel
Efterhånden lang tid siden jeg har ævlet om kolesterol og nu tager jeg den lige op igen. Jeg er efterhånden ligeglad, men der er alligevel en trang til at tage debatten op med tvivlerne igen og igen… Åhh det så typisk mig, ikke fordi jeg vil omvende andre, men bare oplyse
-. -. -. -. -. -. -. -. -. S. t. e. n. a. l. d. r. k. o. s. å. g. v. æ. u. f. i. m. h. p. 1. 0. ,. y. b. ø. J. O. x. j. F. D. M. N. 2. P. E. c. w. ". L. 3. /. A. H. Æ. K. (. z. ). G. q. …. U. B. R. 7. 5. °. C. Å. T. I. s l
1 - 2 tsk sukker (alternativ dryppes med ahornsirup). 4-5 fed hvidløg. 1-2 spsk Santa Maria krydderurtemix med hvidløg (eller brug hvad du har af spændende krydderier i skabet). Læg til sidst frisk timian ved og stil i ovnen på 90-100 grader i ca. 1 - 2 tsk sukker. 4-5 fed hvidløg. 1-2 spsk
-. -. J. e. g. h. a. r. i. d. n. s. t. f. p. o. j. k. å. m. b. l. P. u. ,. v. æ. A. D. I. (. ). ø. E. 1. 2. 0. 3. 5. /. O. y. S. L. F. T. x. c. 8. 4. H. ½. M. K. 6. *. 7. 9. +
6 Flares. ×. Jeg har fået rigtig meget positiv feed back, på mine ernæringsforbedrede pølsehorn, og selvom de allerede ligger her på bloggen, så synes jeg de skulle have lidt ekstra opmærksomhed
Jeg kan nemt forfalde til at købe lidt for mange vintergrønsager. Men det er godt at have et lager at tage af, og de kan holde sig ganske længe hvis de opbevares rigtigt
Men maden kommer på bordet og alt om kedelig brød og mayo er glemt igen, fantastisk velsmagende muslinger i en lækker suppe, moulles farci med den sprøde overflade og pil selv rejer (disse er ikke på kortet, men kan som regel bestilles alligevel) og til sidst nogle utroligt sprøde fritter, nok de bedste jeg længe har fået
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.