Det gav mig lyst til, at eksperimentere lidt med en salat der både kan spises i løbet af efteråret og vinteren, men som bestemt også er oplagt at servere i juletiden som tilbehør til resten af julemaden
), nogle hjemmelavedetortillachips og så denne kålsalat som et sprødt, grønt og friskt element. Det var sådan en aften, hvor jeg gerne ville lave lækker og sund mad, men det skulle ikke tage alt for lang tid
Skær kinakålen i fire stykker på langs. Bland de øvrige ingredienser i. Lad kålen stå og trække i 12 timer. Hæld det hele i en glaskrukke med låg, og lad det stå i rumtemperatur i 2 dage
Lav det selv og nyd det i kager, i pandekager, på brødet eller bare med en ske. Hæld indholdet over i et rent glas og pisk så det får en glat og lækker konsistens
Dermed har jeg også spist aftensmad herhjemme, og en af de ting, der kom på bordet, var denne lækre, og meget simple, kålsalat med masser af smag og knas fra både peanuts og granatæblekerner
1. a. n. d. (. c. 2. ½. -. 3. k. g. ). s. l. t. o. p. e. b. r. 0. m. ø. y. i. S. u. f. 4. h. v. A. D. ,. æ. G. L. å. 7. 5. I. j. 6. N. ´. V. M. H. R. /
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.