Jægerkonens dyreryg
Hotstat
Hotstat
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 50 gram tynde spækskiver
  •  
  • Marinade af
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 1 stykke selleri
  • 1/2 flaske rødvin
  • 1 dl. vineddike
  • 1/2 dl. majsolie
  • 1 kvist timian (1 tsk.)
  • 1 laurbærblad
  • 6 knuste sorte peberkorn
  • 8 knuste enebær
  • Et par persillestilke
  •  
  • Sauce af
  • 4 ? 5 dl. stegesky
  • 2 dl. piskefløde
  • rønnebær eller ribsgele
  • 1 spsk. reven myseost
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.