- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Bring tilsidst ingefær, citron, rørsukker og vand i kog - og lad det koge i ca 45 min. Det skulle efter sigende være sundt at starte dagen med en ingefærshot, og derfor er jeg kastet mig ud i at lave min egen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Skær kartoflerne i halve (hvis de er meget store - så i kvarte)2. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret
Opvarm blandingen ved middel varme til sukkeret og smørret er smeltet - rør indimellem. Bliv ved med at røre de næste 5 - 8 minutter (eller til karamellen når 100 grader - brug eventuelt et sukkertermometer)
Så er det ved at være jul. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
D. e. r. m. a. n. g. f. j. d. h. s. u. k. t. o. v. l. b. i. y. '. R. ø. æ. å. ,. O. A. F. p. S. J. C. é. (. ). *. 2. w. 1. 5. 0. c. H. I. K. /. B. L. 4. “. ”. M. …
Opskrift på en god luftig guf, passer til 6-8 personer. Sukker og vand kommes i en tykbundet gryde og koges 2-3 minutter til massen er tyknet lidt. Kan holde sig på køl i 3-4 dage
-. -. -. -. H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
-. -. -. -. -. -. -. -. F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.